Saturn retrograd până în 15 noiembrie. Cum ne va afecta: Zodia care va simiți un gol interior
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Pe 29 iunie, Saturn, planeta considerată Marele Malefic, își începe retrogradarea în Pești. Și va rămâne astfel până în 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor-șef astrosens.ro, a oferit previziunile pentru fiecare zodie.

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării.  În astrologie, mai este denumit Lordul Karmei. Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta timpului își începe retrogradarea în acest semn, va pune limite și va separa totul. Ne va obliga să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Chiar dacă Arhetipul Peștilor evadează permanent, noi va trebui să ne dăm seama de ceea ce se întâmplă în mediul înconjurător. Vom învăța lecția că visele sunt bune doar în anumite momente. Și că este o mare diferență între ceea ce ne imaginăm și viața concretă. 

Pe cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) îi așteaptă o perioadă de răzgândiri, amânări dar și revelații mai mult sau mai puțin plăcute. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Saturn retrogradează în casa a douăsprezecea. Prin urmare, ești obligat să capeți un nivel crescut de reziliență în zona profesională. Deși ți se promit lucruri, acestea nu se întâmplă când vrei tu, ci la timpul lor. Totodată, devii mai selectiv în ceea ce privește zona socială. Recomandarea pentru tine este să nu neglijezi sănătatea, indiferent de vârstă. Nu doar cea fizică, vorbim și despre cea mintală. Saturn îți poate aduce o tristețe apăsătoare, stări depresive și neînțelegeri.

Taur/Ascendent în Taur

Partea profesională poate trece prin momente de liniște sau prin unele de maximă frustrare. Ai putea avea impresia că te-ai plictisit de actualul lor de muncă sau că acesta nu îți mai aduce creștere. În plan opus, poți crede că faci prea multe și că nu te apreciază nimeni. Cu Saturn retrograd în casa a unsprezecea, nu vei mai avea acces la toți oamenii de până acum. Și nu neapărat din cauza faptului că ai făcut tu ceva greșit.

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel