Saturn retrograd, cum te afectează. Zodia care va trăi un ȘOC. Astrolog DCNews: Este un moment critic!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Saturn și-a oprit retrogradarea. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, îți explică, într-o nouă emisiune, cum te afectează acest lucru, în funcție de zodia ta. Nativul care va trăi un șoc, în perioada următoare, îl aflați în rândurile de mai jos.

"Trebuie să deveniţi mai conştienţi de salariul pe care îl aveţi, de ce faceţi cu el, dacă sunt banii pe care îi meritaţi, apoi cum vă aşezaţi bugetul şi care consideraţi că este valoarea personală.

Saturn îşi opreşte retrogradarea în Casa a doua a banilor munciţi. Data viitoare când mergeţi la un interviu cereţi mai mult şi demonstraţi că meritaţi. Te-ai gândit vreun pic să economiseşti din banii pe care îi faci? Vă veţi plânge de zona financiară până în mai 2020. Veţi sta cu frică mereu. Veţi fi foarte prăpăstioşi. Luaţi-vă salariul şi gândiţi-vă ce plătiţi.

"În momentul în care faceţi acest exerciţiu veţi avea un şoc. Este un moment critic în care trebuie să va gândiţi foarte serios cum vă cheltuiţi banii din salariu", le spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu, celor din zodia Săgetător.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel