Saturn în Pești, din martie 2023, influență majoră: E ultimul ceas al omenirii
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Saturn în Pești, ultimul ceas
foto pexels/ Saturn în Pești, ultimul ceas
Saturn va tranzita semnul Peștilor din martie 2023. Și dacă în Vărsător a adus modificări legate de social, de aer, în Pești va închide un ciclu, aducând limite. 

Perioada 7 martie 2023 - 25 mai 2025, va fi marcată de tranzitul lui Saturn în Pești. ”Saturn este acel ”băiat rău” al astrologiei, profesorul dur, exigent, care vrea autenticitate, maturizare, pragmatism, cel care nu dă doi bani pe tot ce este exagerat. Vrea muncă, timp și austeritate. Îi place să pună blocaje și să ne ofere... limite. Pe de altă parte, semnul Peștilor nu are limite. Din martie 2020, Saturn este în Vărsător, unde ne-a limitat pe parte socială și pe aer. Cât a fost în Vărsător, a concretizat digitalul” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu.

”Peștii sunt ultimul semn al zodiacului, e o închidere de ciclu, e ultimul ceas. Deci este ultimul ceas al omenirii și când Saturn va intra în Pești, ne va arăta că nu mai putem să tragem, că am exagerat cu obiceiurile, cu modul de trai. Cu Saturn în Pești, va deveni realitate de tot ce ține de schimbările climatice: e momentul în care, dacă nu schimbăm ceva, nu-i a bună. Semnul Peștilor reprezintă apa, care reprezintă viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama de ultimul ceas în multe domenii. Peștii au legătură cu apa, cu izolarea, cu resursele” a mai atenționat astrologul. 

Daniela Simulescu vă transmite să vă gândiți la Saturn în Pești ca la un baraj. În plus, cu Saturn în Pești, ”tot ce este virtual va deveni foarte palpabil, vom apela la virtual ca să trăim”. 

Vezi mai mult în video: 

Horoscopul zilei

Careul dintre Marte din Gemeni și Neptun din Pești va fi activ pentru o perioadă. Deci vă invit să aveți grijă la fumigenele din jurul vostru. La discuțiile conflictuale, la replicile agresive sau la gesturile pasiv-agresive ale celor din jur. Din fericire, Venus se apropie de un trigon cu Saturn și acest fapt, cel puțin din punct de vedere amoros, nu va alimenta momentele provocatoare. 

Berbec

Câteodată, confuzia te poate ajuta. Pe moment, amânarea unor situații îți va crea nenumărate frustrări, dar poate e de bine. 

Taur

Te miști precum melcul, mai ales la serviciu. Unii colegi vor avea ceva de comentat, dar își vor da seama că o fac degeaba. 

Gemeni

Alegi să te ocupi și de tine. Găsești o bucată de timp pentru ceea ce îți place. Dacă nu, ziua poate fi destul de neplăcută. 

Rac

Spargerea unor tipare dăunătoare te va ajuta enorm. Vei găsi alte motivații și nu vei mai consuma timp victimizându-te. 

Leu

S-ar putea să confuzi prietenii cu familia. Și să încerci să te implici în problemele lor, să te superi că nu îți ascultă sfaturile. 

Fecioară

Te necăjești așa puțin când vezi că șefii nu apreciază cum te-ai fi așteptat eforturile tale. Dar asta nu înseamnă că nu ai făcut ce trebuia. 

Balanță

Gândești, socotești și abia pe urmă scrii sau vorbești. În plus, reușești să îi calmezi și pe cei mai agitați oameni din jurul tău. 

Scorpion

Te repezi crezând că oamenii vor să îți facă rău. Ai impresia că toată lumea are ceva cu tine. Dar este doar un mecanism al minții tale. 

Săgetător

Ești foarte influențabil. Așa că ai face bine să ai grijă la calitatea oamenilor cu care îți petreci timpul, atât la serviciu cât și cel liber. 

Capricorn

Astrele îți spun așa: neînțelegerile cu colegii și crizele de la serviciu sunt adevărate oportunități. Trebuie doar să schimbi perspectiva. 

Vărsător

Vrei multe și nu știi ce să alegi. Și astfel, începi să te ocupi cu altele. După care, iar te vei frustra că nu se întâmplă nimic. 

Pești

Nu este cazul să te contaminezi cu problemele altora. Adică îi poți asculta, dar nu este ziua bună să te implici în mod direct. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel