Satul care a prins culoare. 300 de voluntari au zugrăvit zeci de case din Timiș
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
30 de case din județul Timiș au prins culoare datorită mai multor voluntari.

Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a "Color the Village"  a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat.

"S-a întâmplat ceea ce ne-am propus: 30 de fațade zugrăvite in 3 zile! Dar a fost enorm de greu și a trebuit ca fiecare voluntar sa dea 100% și chiar mai mult pentru a duce la bun sfârșit tot proiectul. O sumedenie de probleme si lipsuri au trebuit depășite, însă cu multa determinare ne-am mobilizat si am reușit.Dincolo de greutăți, satisfacția la final a fost una enorma! Asta pentru ca la Racoviță am avut de zugrăvit o suprafață de circa 3 ori mai mare decât anul trecut, cu fațade din strop și mult mai multe decoruri complicate.

După estimările noastre am acumulat aproximativ 6000 de ore de muncă și peste 3000 mp de fațade zugrăvite în numai 3 zile. Și de aceasta data ne-am întrecut pe noi înșine pentru ca, pur si simplu iubim oamenii, locurile, casele. Ne-am simțit bine și ne-am bucurat de Racoviță în toată splendoarea ei! Iar acum abia așteptăm ediția a III-a din 2021!", este mesajul publicat pe Facebook de Asociația "Acasă în Banat".

S-a intamplat ceea ce ne-am propus: 30 de fatade zugravite in 3 zile! Dar a fost enorm de greu si a trebuit ca fiecare...

Publicată de Asociatia Acasa in Banat pe Duminică, 20 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel