Data publicării:

Sarmale şi borş la Tokyo. E.S. Ovidiu Dranga, ambasadorul României în Japonia: E o surpriză!

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Life Of Pix, Pexels
Fotografie de la Life Of Pix, Pexels
Excelenţa Sa Ovidiu Dranga, ambasador plenipotenţiar al României în Japonia, a făcut un anunţ important în cadrul unui interviu oferit DC NEWS TV, alături de E.S. Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la Bucureşti. 

"Daţi-mi voie să vă anunţ că în două luni, nu mai mult, vom anunţa deschiderea celui de-al doilea restaurant românesc la Tokyo. Este o surpriză", a transmis E.S. Ovidiu Dranga. 

"Oamenii din Japonia vor avea oportunitatea să mănânce sarmale, borş, ciorbă", a replicat Bogdan Chirieac. 

"Este important că vor fi serviţi în stilul japonez, ceea ce este ceva unic. Mâncarea va fi servită în stil japonez. Nu ştiu exact ce înseamnă, dar voi vedea şi vă voi spune", a mai spus ambasadorul României în Japonia. 

"Abia aşteptăm. Poate ne ajutaţi să transmitem live deschiderea unui astfel de restaurant", a concluzionat Bogdan Chirieac. 

Youtube video image

În multe restaurante japoneze, oaspeţii primesc la intrare prosoape pentru mâini, care sunt fie şerveţele umede, fie uscate. În ceea ce priveşte şerveţelele textile, acestea nu trebuie folosite pentru ştergerea mâinilor sau a feţei. 

De asemenea, dacă mănânci orez sau supă miso, este considerat de bun simţ să îţi ţii bolul în mână când mănânci, dar şi să termini tot din farfurie, lucru considerat un act de recunoştinţă pentru cei care au preparat mâncarea. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel