Maria Șarapova a devenit mamă
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@mariasharapova)
Sursă foto: Instagram (@mariasharapova)
Tenismena Maria Șarapova a devenit mamă pentru prima dată. 

Rusoaica Maria Şarapova, fostul lider mondial al tenisului feminin, a adus pe lume primul ei copil, un băieţel pe nume Theodore născut pe 1 iulie, a anunţat fosta campioană vineri pe contul său de Instagram, citată de AFP.

"Cadoul cel mai frumos, cel mai antrenant şi cel mai dorit pe care familia noastră", a scris Şarapova alături de o fotografie cu partenerul său şi cu bebeluşul, care apare din profil.

Șarapova s-a retras din activitate la începutul anului 2020

Şarapova, care s-a retras din activitatea sportivă în februarie 2020, a însoţit mesajul său de menţiunea "Theodore" urmată de data 1 iulie 2022.

În vârstă de 35 de ani, Maria Şarapova, lider mondial în 2005, a câştigat 36 de turnee în prolifica sa carieră, dintre care cinci titluri de Mare Şlem (Wimbledon în 2004, US Open în 2006, Openul Australiei în 2008 şi Roland-Garros în 2012 şi 2014).

Şarapova este logodită din decembrie 2020 cu un om de afaceri britanic, Alexander Gilkes.

”Îmi va lipsi în fiecare zi”

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, câştigătoare a cinci turnee de Grand Slam, a anunţat în 2020 că se retrage din circuitul profesionist la vârsta de 32 ani, relatează Reuters.

”Tenis - Îţi spun adio. Mi-am dat viaţa pentru tenis, iar tenisul mi-a dat o viaţă. Îmi va lipsi în fiecare zi”, a scris, miercuri, campioana rusă în revistele Vogue şi Vanity Fair. După suspendarea din cauza meldoniumului în 2016, pe o perioadă de 15 luni, Şarapova s-a confruntat cu o serie de accidentări şi nu a mai reuşit să revină la cel mai bun nivel.

Şarapova, una dintre cele mai faimoase sportive ale secolului XXI, a câştigat primul ei titlul de Grand Slam, Wimbledon, în 2004 la doar 17 ani. Au urmat apoi succesele de la US Open (2006), Australian Open (2008) şi Roland-Garros (2012, 2014). În palmaresul ei figurează 34 titluri WTA, 4 ITF şi medalia olimpică de argint din 2012 la individual. A fost nr. 1 mondial în august 2005.

Locaţia de 5 stele unde îşi petrece Simona Halep vacanţa alături de Toni Iuruc

Simona Halep a ales să se deconecteze după o perioadă extrem de grea. Ea și soțul său, Toni Iuruc, au hotărât să își petreacă vacanța de vară pe o insulă grecească, potrivit Fanatik. Pe lângă timpul petrecut în largul Mării Egee, la bordul unui yacht, la fel cum s-a mai întâmplat în precedentele vacanţe, Simona Halep şi Toni Iuruc vor putea să pună la punct şi câteva detalii legate de nunta din luna noiembrie. Cei doi se vor cununa religios pe 13 noiembrie. Evenimentul va fi urmat de o petrecere cu aproape 300 de invitaţi. Citește mai multe AICI

Simona Halep s-a căsătorit în 2021 cu Toni Iuruc. Cei doi sunt din familii de machedoni. Cei doi au încercat mereu să ducă obiceiurile mai departe. Tradiția la machedoni spune că nunta trebuie să înceapă miercurea și să se termine abia luni, iar fiecare zi de petrecere are un ritual diferite. Simona Halep şi Apostol Gabriel Iuruc, cunoscut sub numele de Toni Iuruc, formează un cuplu din anul 2019, cei doi apărând în public pentru prima oară la turneul de Grand Slam de la Wimbledon din acel an, când Simona a cucerit trofeul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel