Şapte căţei, salvaţi de sub un container pe un șantier din Sectorul 6 al Capitalei, după ce mama nu a mai reușit să ajungă la ei ca să-i hrănească
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: ASPA București, Facebook
foto: ASPA București, Facebook
Misiune de salvare îndeplinită! ASPA a făcut anunțul: 7 puiuți de cățel au fost reuniți cu mama lor, pe un șantier din București.

Doi muncitori în construcții din Sectorul 6 al Capitalei au reușit să salveze șapte căței care se aflau sub un container pe șantier. Deoarece gardul șantierului fusese reparat, mama cățeilor nu mai putea ajunge la ei pentru a-i hrăni. După ce au fost descoperiți, echipajele ASPA au intervenit și i-au capturat pe toți, inclusiv pe cățeaua mamă, și i-au dus în adăpost.

”O acţiune de capturare reuşită presupune o planificare atentă şi o execuţie care necesită timp şi sincronizare. În multe cazuri, implicarea cetăţenilor ajută la succesul intervenţiei, scurtarea timpilor de intervenţie şi la o planificare eficientă. Doi angajaţi în construcţii sunt un exemplu de implicare. Aceştia au sesizat ASPA pentru 7 pui de numai câteva săptămâni care se aflau sub un container, în curtea unui şantier din sectorul 6, ajutând şi la scoaterea acestora de sub container”, au transmis oficialii ASPA.

Un caz similar a avut loc tot în Sectorul 6. ”Un echipaj de intervenţie ASPA a fost solicitat să intervină pentru a prelua o femelă care fătase de câteva zile sub un container de lângă Gara Chiajna, din sectorul 6. Cu ajutorul cetăţenilor, femela şi puii ei au fost ridicaţi împreună”, au mai transmis reprezentanții ASPA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel