Urmărește emisiunea live
Șapte adolescenți din Oradea au bătut un șofer de autobuz. Conflict izbucnit de la masca de protecție
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ de Lê Minh de la Pexels
Foto ilustrativ de Lê Minh de la Pexels
Șapte adolescenți din Oradea au agresat un șofer de autobuz după ce acesta le-a cerut să se dea jos pentru că nu purtau măști de protecție.

Șapte adolescenți din Oradea s-au ales cu dosare penale, după un incident ce a avut loc marți seara. Adolescenții au agresat un șofer OTL care conducea un autobuz pe linia 14, după ce acesta le-a cerut să se dea jos din mijlocul de transport în comun pentru că nu purtau măști de protecție. Șoferul de 43 de ani a ajuns la spital, iar adolescenții, la Poliție. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 20:15, când cei șapte băieți au urcat în autobuz, la stația de pe strada Tudor Vladimirescu. 

Într-o informare transmisă de Biroul de presă al OTL se arată că 'Şoferul autobuzului i-a rugat să coboare, dacă refuză să poarte mască. Aceştia, după ce au coborât, au aruncat cu pietre spre autobuz. Şoferul a coborât, la rândul său, să le ceară socoteală, moment în care toţi cei şapte au început să-l lovească.'

La 20:22, un apel la 112 anunța incidentul. La fața locului s-au deplasat un echipaj de polițiști de la Ordine Publică, dar și o ambulanță.

'Toate cele şapte persoane bănuite de comiterea agresiunii au fost identificate de poliţişti şi conduse în aceeaşi seară la sediul Poliţiei Municipiului Oradea pentru audieri. Este vorba de şapte tineri din Oradea, şase de 15 ani şi unul de 13 de ani', a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, pentru ebihoreanul.ro.

În cauză a fost deschis un dosar penal. Cercetările continuă sub aspectul infracţiunii de lovire şi violenţe.

Tot în Oradea, județul Bihor:

Zeci de percheziţii într-un dosar de cămătărie, şantaj şi înşelăciune. Printre cei vizaţi se află un avocat şi doi notari publici

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Oradea, împreună cu procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, au efectuat 51 de percheziţii domiciliare, pentru destructurarea unei grupări specializate în tranzacţii imobiliare ilegale, prin cămătărie, şantaj şi înşelăciune, informa recent Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor. (Citește mai mult AICI.)

Ilie Bolojan şi Florin Birta au anunțat că Oradea va avea companie aeriană. Premieră în România

Judeţul Bihor şi municipiul Oradea vor avea o companie aeriană proprie, o premieră în România, care va opera atât în ţară, mai precis spre şi dinspre Capitală, cât şi pe rute europene. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel