Săptămână palpitantă pentru o zodie. Daniela Simulescu: Vă bagă în priză, faceți ceva care să vindece anumite probleme
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a venit cu detalii despre peripețiile prin care o să treacă o zodie în săptămâna 29 noiembrie 2021 - 5 decembrie 2021.

În cadrul Horoscopului săptămânal pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre caracterul palpitant al acestei perioade pentru zodia Berbec:

„Săptămâna începe în forță pentru voi. Această conjuncție Soare-Mercur vă dă energie, vă bagă în priză. Vă dă un exces de zel, vă zăpăcește, sunteți foarte activi, nu vreți să stați locului, nu vreți să simțiți anumite lucruri, fugiți de emoții, fugiți de anumite senzații și aveți impresia că, dacă vă țineți ocupați, scăpați de anumite situații, emoții ori stări care nu vă convin. Nu mai sunteți conștienți de anumite sentimente, însă nu că nu vă simțiți bine, dar e clar că fugiți de ceva. Dacă aveți chef să călătoriți, să vă plimbați să învățați, e clar că fugiți de ceva.

Acum, dacă acea călătorie vă ajută să vindecați și de ce fugiți, e perfect. Dacă ceea ce faceți e făcut doar așa, să fie, superficial, nu o să vă ajute la absolut nimic. Bineînțeles, aveți această tendință de a fi lupi moraliști, dar toată lumea o are în perioada aceasta.“, spune Daniela Simulescu.

Săptămână bună pentru socializare

„Luna Nouă se petrece în Casa a 9-a. E o Casă de obiective, care vă ajută să gestionați anumite situații legate de acte, de documente, de chestiuni administrative și tot felul de tranzacții. Să nu uităm de faptul că Venus este în Casa a 10-a. Chiar dacă e Venus are legătură cu amorul, la voi are legătură cu parte profesională. S-ar putea să primiți laude, să fiți apreciați, să primiți premii, bonusuri. Vă place să fiți în atenție în această perioadă și v-aș recomanda să și căutați această atenție, să nu o lăsați să se ducă pur și simplu.

Jupiter-Saturn în continuare își fac veacul în Casa a 11-a, cel puțin până la final de decembrie când Jupiter va ieși de acolo. E o săptămână bună pentru socializare, să nu stați în casă, aveți nevoie de discuții, să vă jucați, să cunoașteți oameni noi, să ieșiți mai mult din casă și să căutați să explorați mai mult lumea din care faceți parte, indiferent unde sunteți, ce faceți, ce dregeți.

În mod conștient, poate veți găsi o soluție de a merge la librărie sau la grădina botanică, de exemplu. Săptămâna aceasta v-ar prii mult să vă extindeți puțin mai mult mintea. Indiferent d e vârstă, de educație, de statut. Poate vă luați copiii și îi duceți undeva, la un film, la o piesă de teatru, faceți ceva alături de ei din care să învățați și voi, desigur“, a precizat astrologul DC News Daniela Simulescu.

Horoscop, duminică, 28 noiembrie 2021

În continuare, conjuncția dintre Soare și Mercur din semnul Săgetătorului este destul de activă. Acest aspect predispune la nevoia de a vorbi mult și de a nu sta locului. Este posibil să fim și mai repeziți ca altădată. Dar ne face și mai optimiști și convingători. De asemenea, și sextilul dintre Venus și Marte încă mai are efecte.

Berbec

Dacă nu te vei lăsa pradă impulsului de a critica excesiv oamenii din jurul tău sau evenimentele, poți avea o zi de duminică foarte bună.

Taur

Vei fi preocupat să nu pierzi timp degeaba. Te vei supăra dacă prietenii întârzie sau dacă familia nu respectă programul agreat inițial.

Gemeni

Vor fi multe interacțiuni, atât cu oamenii dragi, cât și cu alte persoane. Dar îți priește această agitație pentru că nu vrei să stai singur.

Rac

Uiți că este duminică și îți dedici mult timp rezolvării unor treburi gospodărești nu atât de urgente. Puțină distracție nu strică.

Leu

Ești mânat de o dorință de a te simți bine indiferent de ce se întâmplă în jurul tău. Alegi să ignori știrile și veștile neplăcute.

CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel