Săptămână în care este "mult de muncă" pentru o zodie. Daniela Simulescu, mesaj: Delimitați-vă! Oamenii vă vor ajuta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Sursă foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Astrologul Daniela Simulescu vine cu previziunile săptămânii pentru un nativ protejat de astre. 

”Este multă muncă. Aș putea spune că va fi greu, dar aveți săptămâna în care puteți în mod conștient, nu să lăsați să vină de undeva, să știți: de la ora cinci lucrez, de la ora cinci nu mai lucrez. Dacă după ora cinci vă mai deranjează cineva, să îi spuneți cu respect ”îmi pare rău, la mine s-a terminat programul, discutăm mâine”. Voi trebuie să începeți să puneți limite din punct de vedere profesional, e foarte important și chiar cred că vă ajută, că aveți Venus în casa a șasea și oamenii vă vor ajuta, vă vor înțelege, vă vor sprijini.

Careul Saturn, din semnul vostru, Marte în Taur în casa a patra, în familie se petrec lucruri pe care nu și le dorește nimeni, care vă neliniștesc, care vă deranjează. Sunt tot felul de evenimente din acestea care vă pisează, neașteptate, care vă aduc adevărul în față. Adică trebuie să acceptați că cineva din familie are o problemă de sănătate mintală sau o problemă de sănătate fizică și că nu se mai schimbă, trebuie să acceptați asta. Trebuie să acceptați că unii oameni din familie nu au bani și nu își vor găsi serviciul mult dorit. Adică nu încercați să îi certați și să vă enervați. Acceptați-i așa cum sunt, efectiv așa cum sunt.

De ce? Pentru că bănuiala mea este că echilibrul vostru interior este foarte fragil în perioada asta și cu cât vă implicați în problemele altora, cu atât fugiți de voi și vă faceți foarte mult rău. Puteți fi, de exemplu, o mămică care a născut recent, o mămică care le are pe ale ei cu siguranță, dar află că unchiul, mătușa, mama, tatăl trec prin niște chestii și începe să se implice acolo, sau încearcă să dea sfaturi. Nu! Sunteți o mămică care trece prin niște situații și nu vă implicați acolo, încercați să vă delimitați. Da, fiți implicați că e familia voastră, dar nu începeți voi să le dați sfaturi, să le spuneți ce să facă și cum să facă. Delimitați-vă, că aveți mare, mare nevoie de acest lucru”, a spus astrologul Daniela Simulescu, pentru nativii din zodia Vărsător, dar şi pentru cei cu ascendent în această zodie. 

Conjuncție istorică în 1 august

Săptămâna începe cu 1 august, când va avea loc o conjuncție istorică între Marte, Uranus și Nodul Nord care se vor afla în semnul Taurului. Dacă astăzi Uranus va fi în Taur lângă Nodul Nord, pe 1 august se va alătura și Marte. Pentru istoria omenirii genul acesta de aspect schimbă lumea. Un element mult mai important este opoziția cu Nodul Sud în Scorpion.

Dacă Nodul Nord, acel sens al vieții, acea direcție pe care o căutăm și care ne lasă să bâjbâim prin ceață, nu are cum să ni se dezvăluie așa cum ne-am dori, Nodul Sud este în mâna noastră dreaptă precum o valiză gata de a fi desfăcută și sortate lucrurile din ea. 

Felul în care ni s-ar putea schimba viața are legătură de data aceasta cu felul în care ne raportăm noi înșine la capitalism, sustenabilitate, relația cu mâncarea și cea cu propriul buzunar, de aceea obiectivul nostru e să ne vindecăm Nodul Sud, să vedem ce putem face cu crizele de aici și de acum, cu traumele pe care le cărăm după noi și abia apoi vom putea să ridicăm altfel capul și să ne îndreptăm privirea către acel viitor despre care nu avem cum să știm atâtea lucruri până nu devenim pregătiți pentru el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel