Şapca americană, aduce moartea în România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

EVZ ne anunţă că grecii nu se dezmint. După ce au făcut risipă de bani până s-au înnecat în datorii, acum încearcă să salveze o bancă de-a lor implicată în spălare de bani. Banca Centrală a Greciei a decis activarea fondului de salvare a instituţiilor de creditare pentru a spijini Proton Bank, o mică bancă elenă cu doar 31 de sucursale. Banca centrală elenă a decis crearea unei ”bănci bune”, numită New Proton Bank, care să preia depozitele şi activele sănătoase, restul urmând a fi lichidat.

Din Adevărul aflăm că moartea baschetbalistului american de la Giurgiu i s-a tras acestuia după ce i-a pus o şapcă pe cap fetei din club. Pentru acest gest a plătit cu viaţa. Interlopul din clanul Butoane a considerat un afront gestul americanului şi i-a aplicat smecta. Când au văzut că e groasă, cei de la pază au încercat să muşamalizeze toată treaba, dar a ieşit un scandal prea mare în presă pentru a mai putea salva situaţia.

Libertatea ne anunţă că Gigi Becali pregăteşete o nouă aroganţă. După Maybach, latifundiarul se pregăteşte de costumul de aur. Costumul de aur ar merge cu un lanţ gros de două degete asezonat cu o cruce imensă care să atârne mereu în afara cămăşii. Astfel circul ar fi total. Un Gigi Becali abia venit de la mulsul oilor, îmbrăcat tot în aur, şi grăbindu-se să prindă emisiunea de 6 de la GSP.

Hotnews ne spune că România riscă să ajungă să joace într-un fel de Europa League a UE. Adică un fel de ţară de mâna a treia pe care oricum nu o bagă nimeni în seamă, e ţinută pe acolo dpoar să dea la număr să nu fie sisitemul incomplet în urne la tragerea la sorţi. Ce-i drept, nu ne miră faptul că ţara noastră va juca în liga inferioară, pentru că deja ne-am obişnuit, aşa că ne vom continua jocul de glezne până ce vor găsi mai marii UE alţi păcălici.

Din DeCe News aflăm pentru ce a primit Thomas Sargent premiul Nobelul pentru economie. El a pornit de la teorii care au început să circule în anii 70 ai secolului trecut. Este posibil ca alegerea Comitetului Nobel să fi fost influențată de criza economică mondială. Astfel, premiul ar putea fi un mesaj către elitele politice care încearcă să intervină în economie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel