Sânziana Buruiană alăptează de peste 9 ani: "Doar pe cea mică. Izabelei i-am întrerupt alăptarea când a intrat la școală"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Sanziana Buruiana
Sursa foto: Facebook Sanziana Buruiana
Sânziana Buruiană alăptează de 9 ani, fără încetare.

"Încă o mai alăptez pe cea mică și mă amuză faptul când mă întreabă lumea dacă o mai alăptez pe cea mică, iar eu glumesc cu ei și le zic că de asta este așa talentată, pentru că am alăptat-o pe cea mare foarte mult timp.

Acum alăptarea a rămas doar pentru cea mică. Izabelei i-am întrerupt alăptarea în totalitate, din momentul când a intrat la școală, însă pe cea mică o să fie destul de greu să o fac să renunțe, deși cred că este cazul, că am observat că am probleme cu cervicala și poziția incomodă în care stau de atâția ani de zile. Cred că alăptatul acesta prelungit se simte asupra organismului meu”, a spus Sânziana Buruiană, pentru Click!.

"Au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată"

"Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri. Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere sa fie alăptată deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură ca ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie", a mai spus Sânziana Buruiană.

Vezi și:  "Sunt o mamă foarte permisivă". Rebeca, fiica Andreei Tonciu în vârstă de 8 ani, se coafează la salon și își pune unghii false: "Am învățat copilul" 

 "Dacă mă ascultați de atâția ani la radio, nu înseamnă că mă știți ca pe "Tatăl nostru". Daniel Buzdugan, cel din spatele camerelor: "Oamenii se pot transforma" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel