Şantier drum Craiova-Piteşti. CNAIR: Imagini trunchiate, lucrările continuă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
santier Craiova-Pitesti
santier Craiova-Pitesti
Muncitorii şi utilajele constructorului italian Tirena Scavi continuă lucrările începute ieri pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova- Piteşti, transmite CNAIR. 

"În acest moment 15 utilaje acţionează pentru decopertarea traseului şi amanajarea drumurilor tehnologice destinate acesului în şantier. Ne exprimăm regretul că există în continuare persoane care manipulează opinia publică şi încearcă să folosească imagini trunchiate pentru a induce ideea că antreprenorii nu lucrează pe şantierele deschise oficial.

Acelaşi tip de manipulare a fost folosit şi în luna martie când aşa zişi pasionaţi de infrastructură au prezentat o imagine trunchiată a şantierului Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău prin care încercau să inducă ideea ca au fost încetate activităţile la primul segment de autostradă din Moldova", transmite CNAIR.

"Tehnici de manipulare"



"Facem apel la cei care apelează la astfel tehnici de manipulare să nu mai încerce să inducă în eroare opinia publică, în scopuri care nu au legătură cu eforturile de dezvoltare reală a infrastructurii din Romania. De asemenea, îi sfătuim să ţină cont de faptul că la ora actuală tehnologia şi capacităţile moderne de propagare a informaţiei permit cu uşurinţă demontarea neadevărurilor.

Pentru a verifica veridicitatea celor afirmate de noi, vă punem la dispoziţie pe pagina oficială de facebook a CNAIR (https://www.facebook.com/cnadnr) imagini ale şantierului Tronsonului 1 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, înregistrate în această dimineaţă", se mai arată în comunicatul CNAIR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel