Șansele Stelei la play-off, distruse de Mioveni. Argeșenii urcă pe locul 4
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Echipa CS Mioveni a obținut o victorie importantă pe teren propriu în fața formației CSA Steaua, într-un meci disputat luni, în cadrul etapei a 18-a din liga secundă a fotbalului românesc.

Gazdele au deschis scorul în minutul 60, prin golul marcat de Andrei Panait, punând astfel presiune pe adversarul lor. Cu toate acestea, militarilor le-a lipsit eficacitatea în fața porții adverse, ratând o ocazie importantă prin bara lui Nacho Heras, în minutul 64.

CS Mioveni a profitat de momentul favorabil și a reușit să își consolideze poziția în meci prin golul marcat în minutul 75 de către Ion Cărăuș, stabilind astfel scorul final la 2-0 în favoarea gazdelor.

Această victorie asigură echipei CS Mioveni un loc în play-off-ul ligii secunde, consolidându-și poziția în clasamentul competiției. Înaintea ultimei etape din sezonul regulat, CS Mioveni se află pe locul patru, acumulând 32 de puncte și reprezentând astfel o amenințare serioasă pentru echipele din fruntea clasamentului.

În același timp, CSA Steaua se află pe locul zece în clasament, cu 25 de puncte, fără șanse de a mai accede în play-off. Cu toate eforturile depuse în acest sezon, echipa militară nu a reușit să își îndeplinească obiectivele și va trebui să se concentreze asupra performanțelor viitoare.

Clasamentul înaintea ultimei etape din sezonul regulat este dominat de CSC Șelimbăr, care se află pe primul loc cu 39 de puncte, urmată de Corvinul și Unirea Slobozia, ambele cu 37 de puncte, iar pe locul patru se află CS Mioveni. Gloria Buzău și FK Csikszereda completează primele șase locuri în clasament, ambele echipe având câte 31 de puncte acumulate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel