Sansa Stark din GOT, schimbare prin care și-a impresionat fanii
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Actrița Sophie Turner din „Game of Thrones”, cea devenită celebră datorită rolului Sansa Stark se pare că și-a câștigat din nou simpatia în rândul publicului său.

După ce s-a spus că se droghează și chiar au circulat filmulețe cu ea și poze în această ipostază, se pare că totul a luat o turnură pozitivă în viața actriței și lucrurile au revenit la normal, informează SpyNews.

Pe contul ei de Instagram, actrița Sophie Turner le-a arătat fanilor că a făcut chiar și o mică schimbare la nivel fizic.

Actrița și-a deschis părul mai mult și a ajuns la un blond platinat și se pare că și vestimentația este un pic diferită, căci Sophie Turner a ales să aibă apariții elegante, peste tot pe unde își face simțită prezența.

A fost la un pas de sinucidere

Deși oamenii au impresia că viața de actor este una simplă și presărată cu bucurii, celebra Sophia Turner a ajuns chiar în pragul sinuciderii. Aceasta a mărturisit că motivele pentru care a ajuns să gândească așa au fost mesajele de ură și izolarea de prieteni au împins-o să se gândească la sinucidere, informează presa internațională, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel