Șansă extraordinară pentru România. Proiectul de drum în care mulți nu credeau. ”E altceva”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
pexels
pexels
”Am ajuns să lucrăm la studiul de fezabilitate pe care-l vom finaliza cu siguranță anul acesta” a fost anunțul făcut pentru DCNews. 

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a făcut anunțul la DCNewsTV. 

”Avem acum în lucru un studiu de fezabilitate între Târgoviște și A0, Centura Capitalei, un drum expres” a spus Corneliu Ștefan. Proiectul a fost inițiat de acesta în 2020 și mărturisește că ”mulți nu credeau în el”: ”Uitați că am ajuns să lucrăm la studiul de fezabilitate pe care-l vom finaliza cu siguranță anul acesta pentru un drum expres cu patru benzi de la Târgoviște la București, în afara orașelor, satelor”. ”Asta ar fi o șansă extraordinară” a remarcat analistul politic Bogdan Chirieac, adăugând că ”TIR-urile o vor lua pe drumul expres, ceea ce e altceva”. 

Citește și: EXCLUSIV  Localitatea din România unde e fabrică lângă fabrică. ”Un centru industrial cum rar găsești în România”, dar cu o nevoie urgentă: Băgăm sapa în pământ anul acesta

Și cum toate drumurile duc la Târgoviște, președintele CJ Dâmbovița a anunțat demararea lucrărilor, chiar în această lună, pentru un drum de la Bâldana la Târgoviște. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel