Sandvișurile pe care Prințul William și Kate Middleton nu le mănâncă niciodată din cauza unei superstiții bizare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram Dukeandduchessofcambridge
Află în articol care sunt sandvișurile pe care Prințul William și Kate Middleton nu le mănâncă niciodată din cauza unei superstiții bizare.

Membrii Familiei Regale trebuie să respecte o multitudine de reguli și protocoale, dar una dintre cele mai bizare restricții se învârte în jurul sandvișurilor.

Un fost bucătar regal a dezvăluit o superstiție bizară, transmisă din generație în generație, care îi împiedică pe Prințul William și Prințesa Kate să mănânce la prânz sandvișuri în formă pătrată. Graham Newbould a spus că există convingerea că oricine servește Familiei Regale mâncare cu margini ascuțite încearcă să facă rău monarhiei, ceea ce duce la unele restricții pentru echipa lor culinară, scrie Mirror.

„Regalii nu au niciodată sandvișuri pătrate, deoarece tradiția spune că oricine le oferă mâncare cu margini ascuțite încearcă să răstoarne tronul Angliei”, a spus bucătarul.

Fostul bucătar regal a petrecut doi ani lucrând la Palatul Buckingham și șase ani la Palatul Kensington, dar nu a pregătit niciodată sandvișuri pătrate pentru regretata Regina Elisabeta, potrivit Express. În schimb, se pare că aceasta prefera sandvișurile „jam penny” pe care le savura împreună cu ceaiul de după-amiază.

Alte alimente interzise în Familia Regală

Sandvișurile pătrate nu sunt singurele lucruri interzise în meniul regal. Se pare că nici usturoiul nu este agreat.

„La Palatul Buckingham nu gătești usturoi”, a dezvăluit anterior bucătarul regal John Higgins.

Această regulă, implementată în primul rând în timpul evenimentelor regale și banchetelor de stat, a fost confirmată și de Regina Camilla în 2018. Atunci când a fost întrebată despre alimentele regale interzise în timpul unei apariții la MasterChef Australia, Camilla a spus: „Nu-mi place să spun asta, dar usturoiul. Usturoiul este un NU-NU".

Gary Mehigan, unul dintre jurați, a întrebat apoi: „Deci usturoiul este interzis pentru că mereu vorbiți?” Regina a răspuns: „Da, exact. Așa că întotdeauna trebuie să renunți la usturoi”.

Un alt aliment care le este interzis celor din Familia Regală să-l mănânce în timp ce participă la evenimente sau tururi regale sunt crustaceele - pentru a evita riscul de intoxicație alimentară. Fostul majordom al Regelui Charles, Grant Harrold, a dezvăluit: „Când ia masa, Familia Regală trebuie să fie atentă la crustacee din cauza otrăvirii cu crustacee, din cauza programului lor de lucru. Este dificil să renunți la fructele de mare când ieși în oraș, dar nu se vrea ca un membru al Familiei Regale să aibă o intoxicație, mai ales dacă se află într-un turneu peste mări.

Delicatesa interzisă de Regele Charles

Și asta nu este tot. Regele Charles a interzis foie gras din toate meniurile servite la reședința sa regală din cauza modului neetic în care este preparat. Foie gras este produs dintr-un ficat de rață sau de gâscă mărit anormal din cauza unei boli numite steatoză hepatică. Acest fel de mâncare este recunoscut pe scară largă drept una dintre cele mai costisitoare delicatese din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel