România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 04 iul 2019 / 19:58
Sancțiuni în PSD. Tudorache: Cred că și-a dorit să fie dat afară
Daniel Tudorache
În direct la România TV primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a vorbit despre schimbările recente din PSD și sancționarea lui Robert Negoiță și a lui Șerban Nicolae. 

Întrebat dacă este o dictatură a doamnei Dăncilă, referitor la schimbările actuale din PSD, primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a răspuns: 

”Nu este o dictatură. Cei doi colegi, mă refer la Robert Negoiță și la Șerban Nicolae. După ultimele ieșiri ale lui Robert Negoiță cred că și-a dorit să fie dat afară, dar nu a fost dat afară, a fost suspendat. Atâta timp cât spui că la alegerile care au trecut, că nu a votat PSD-ul, logic, e clar care este direcția, mai fă o pauză. 

Șerban Nicolae în schimb, a avut un schimb de replici înainte de congres, cu doamna Dăncilă, vis a vis de susținerea lui Mugur Isărescu, de acolo cred că a plecat”, a precizat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, în direct la România TV. 

Robert Negoiță a fost suspendat din PSD pentru o perioadă de șase luni de zile, iar Șerban Nicolae nu va mai fi lider al senatorilor. 

Vezi și: Robert Negoiță a fost suspendat din PSD

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro