Sancțiuni după o petrecere de majorat transmisă live pe Facebook
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Pexels de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Pexels de la Pixabay
Polițiștii au dat amenzi după o petrecere de majorat transmisă live pe Facebook.

Poliția municipiului Suceava s-a autosesizat, miercuri seară, cu privire la un material video transmis în direct pe Facebook. Mai multe persoane s-au filmat în timp ce petreceau în curtea unei case din Suceava.

Echipaje de ordine publică au început verificări, în baza imaginilor, în mai multe locații de pe străzile Mirăuți, Semicercului, Tăbăcarilor, Cărămidarilor și Cernăuți. Pe ultima stradă – Cernăuți, polițiștii au recunoscut casa care apărea în imagini. În curte au fost găsite într-un final cinci persoane care, luate la întrebări de polițiști, au spus că au sărbătorit faptul că o nepoată a împlinit vârsta de 18 ani.     

Comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a declarat pentru Monitorul de Suceava că în urma verificărilor au fost identificate 11 persoane care au participat la eveniment, inclusiv femeia care a organizat petrecerea, mama fetei de 18 ani. Persoanele au fost sancționate contravențional în baza Legii 55/2020, privind combaterea efectelor pandemiei de Covid.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel