Urmărește emisiunea live
Sancțiune pentru Goțiu după ce a dormit în Parlament: Sper ca acest gest să fie corect înțeles
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Senatorul USR Mihai Goțiu, cel care a fost surprins dormind în Parlament, a spus ce decizie a luat după respectivul moment.

"Am decis să mă autosancționez cu indemnizația pe o săptămână. Suma am donat-o pentru susținerea unui proiect de dotare cu echipamente a saloanelor pentru tratarea copiilor bolnavi cronic din patru spitale regionale, pentru care, în ciuda promisiunilor electorale, actuala Putere nu a găsit fonduri în legea bugetului.

Sper ca acest gest să fie corect înțeles atât de prieteni, cât și de colegii mei parlamentari din toate partidele, de la care aștept să-și asume, la rândul lor responsabilitatea pentru fiecare acțiune care poate aduce atingere imaginii instituției pe care o reprezentăm fie că vorbim de ațipit în plenul ședințelor, de trecut strada pe culoarea roșie a semaforului, de votat împotriva solicitărilor justiției de retragere a imunității unor colegi pentru criza recentă care a scos jumătate de milion de români în stradă. După două zile de la acest incident, aveam cu aproape cincii mii de prieteni noi în plus pe Facebook", a spus senatorul USR într-un interviu pentru revista Sinteza.

"Ce a urmat după prezentarea pe Facebook a imaginilor și 'televizarea' lor la posturile apropiate Puterii, a fost total neașteptat: o uriașă manifestare de empatie, de susținere din partea prietenilor, fie contactându-mă direct, fie pe Facebook; au scris în primele ore despre asta Mihai Șora, Dan Perjovschi, Florin Iaru și Florin Lazărescu (din ce am văzut)", a mai zis Mihai Goțiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel