Sanatoriu la Techirghiol. PSD, anunțul zilei: Suntem bucuroși să...
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Membri PSD
Membri PSD
La bine și la rău, trebuie să fim mereu alături de copiii noștri!”, transmite PSD, miercuri, pe contul oficial de Facebook, făcând un anunț extrem de important.

„La bine și la rău, trebuie să fim mereu alături de copiii noștri! Techirghiol este locul unic unde, în fiecare an, mii de copii din întreaga țară vin pentru tratament, recuperare și redobândirea sănătății. Este vital, pentru noi, ca partid de guvernare, să ne asigurăm că această unitate medicală specială poate oferi cele mai bune echipamente și tratamente, la cel mai înalt standard european.

Suntem deci bucuroși să anunțăm începerea renovării complete a sanatoriului de copii de la Techirghiol, la costul de 28 milioane de lei, care include săli noi de tratament, locuri de cazare, săli de clasă, ateliere de lucru și multe altele.

Proiectul de renovare a fost lansat oficial astăzi de miniștrii Dezvoltării și Sănătății și va fi executat de Compania Națională de Investiții”, a anunțat PSD.

„Suntem determinați să susținem și să protejăm copiii din România. Ei sunt inspirația noastră, ei sunt viitorul nostru!”, a transmis, miercuri, PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel