Samsung nu renunţă în războiul cu Apple. Vezi când va lansa Galaxy S4
Data publicării:
Autor: Popa Ana Cristina
WhatsApp

Samsung pregăteşte lansarea noului telefon din seria Galaxy şi anume modelul S4, pentru a nu pierde poziţia de lider pe piaţa globală smartphone, anunţă RTV.

Modelul Galaxy S4 ar putea apărea în februarie 2013 şi prezentat la expoziţia Mobile World Congress din Barcelona. "Samsung este pregătită să dezvăluie următorul smartphone Galaxy în prima parte a anului viitor în cadrul congresului mondial din Barcelona", a declarat pentru Koreea Times un oficial al producătorului sub protecţia anonimatului.

Smartphone-ul va fi diferit faţă de versiuna sa anterioară S3, dar va folosi tot Android ca sistem de operare. Telefonul va avea un display OLED de 5-inch, faţă de 4,8 cât are modelul S3. Noul device va folosi reţeaua Long Term Evolution (LTE), iar procesorul quad-core Exynos va fi unul îmbunătăţit. Ca design, Galaxzy S4 va fi un pic modificat la exterior, dar forma va rămâne rectangulară şi cu marginile rotunjite.

După recenta lansare a device-ului Apple, iPhone 5, Samsung vine din urmă pentru a nu pierde teren pe piaţa smartphone. Din acest motiv, modelul S4 va fi lansat la doar 9 luni de la apariţia lui S3 şi va avea modificări în special în interiorul telefonului.

Samsung este lider pe piaţa telefoanelor de nouă generaţie şi este creditat cu o cotă de piaţă de 30% la nivel mondial, faţă de Apple ce deţine doar 16% din piaţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel