Samsung Galaxy S4 Active:Smartphone-ul care rezistă sub apă
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Compania Samsung a confirmat oficial lansarea noului Samsung Galaxy S4 Active, varianta rezistentă la apă a actualului Galaxy S4, conform Huffington Post.

Autor: Mădălina Bodârlău

Noul telefon este “însoțitorul perfect al exploratorilor și al căutătorilor de aventură”.  Are capacități optime pentru utilizatorii ce sunt mereu în mișcare: ecranul LCD TFT nu consumă bateria la fel de repede ca ecranul obișnuit Galaxy S4 Super AMOLED iar opțiunea “Glove Touch” permite utilizatorilor să manevreze telefonul purtând mănuși.

 S4 Active are și numeroase opțiuni subacvatice. Rezistă jumătate de oră în apă, la o adâncime de un metru.  Poate face fotografii sub apă cu o cameră de 8 megapixeli și are o intrare jack pentru căști care permite utilizatorilor să asculte muzică sub apă (în cazul în care și căștile sunt rezistente la apă).

 Cele 3 butoane principale (Menu, Back, Home) sunt butoane externe, și nu în sistem touch screen, pentru a fi mai ușor de apăsat în orice condiții. Butonul de reglare a volumului de pe partea laterală a telefonului poate fi folosit și pentru a accesa camera, astfel încât  utilizatorii pot face mai ușor fotografii în călatorii.

 S4 Active va fi disponibil de la vară în SUA și Suedia, dar înca nu au fost făcute declarații referitoare la preț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel