Salvatorul fetei care s-a aruncat în faţa metroului este fiul unui renumit fotbalist. "Nu-mi dau seama cum s-a aflat"
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 11 feb 2021, 22:47
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Unul dintre salvatorii fetei de 15 ani care s-a aruncat în faţa metroului în staţia Dristor 1 este fiul unui renumit fotbalist român.

Din motive încă necunoscute, o fată de 15 ani s-a aruncat ieri pe șine în stația de metrou Dristor 1. Ea a fost salvată în ultima clipă de către doi tineri care se aflau în stație. Aceștia au reușit să o tragă din fața metroului în ultima secundă, când acesta era foarte aproape. Unul dintre salvatorii fetei este fiul unui fost fotbalist român. Potrivit Digisport, bărbatul în cauză ar fi Răzvan Lupu, în vârstă de 32 de ani, fiul fostului internaţional român Dănuţ Lupu.

”Bravo lui că a avut sângele rece să reacționeze într-o fracțiune de secundă. Nu-mi dau seama cum s-a aflat că el e salvatorul. Nu ne-am apucat să spunem nimănui, iar Răzvan chiar nu a vrut să știe nimeni că a intervenit”, a declarat Dănuț Lupu.

Se pare că a fost o pură întâmplare faptul că Răzvan Lupu s-a aflat fix în acel moment în stația de metrou, asta pentru că de obicei tânărul circulă cu mașina personală. El ar fi stabilit o întâlnire cu tatăl său în zona Unirea, iar Răzvan a decis să meargă de această dată cu metroul. 

VEZI ȘI: Fată de 15 ani, salvată în ultima clipă din fața metroului, în Capitală. S-ar fi certat cu iubitul și s-a aruncat pe șine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?