Salvamari din Costinești, snopiți în bătaie de patron. „L-a bătut cu lustra și l-a băgat în dulap” - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Salvamari din Costinești, snopiți în bătaie de patron / Foto: Captură video Realitatea Plus
Salvamari din Costinești, snopiți în bătaie de patron / Foto: Captură video Realitatea Plus
Mai mulți salvamari din Costinești ar fi fost snopiți în bătaie de patron, angajat ISU Dobrogea.

UPDATE: Avocatul celui acuzat a transmis o notificare către DCNews în care transmite că ”snopiți în bătaie” e folosit disproporționat față de cele întâmplate, susținând că cel care acuză poartă un bandaj superficial. 

VEZI AICI ÎNTREAGA POZIȚIE a PATRONULUI ACUZAT

Un salvamar din Costinești susține că a fost snopit în bătaie de patronul firmei la care este angajat, transmite Realitatea Plus. Colegii victimei spun că astfel incidente au mai avut loc de-a lungul timpului și cu alți salvamari. Tânărul salvator a depus plângere penală împotriva șefului său, iar ancheta a fost preluată de Parchet. 

"Mi-a dat cu pumnu-n cap, m-a amenințat că mă omoară"

Andrei Dulban este din Argeș, iar în acest an s-a angajat ca salvamar la Costinești. Acesta povestește că într-o seară după serviciu, și-a luat prietena și au mers pe plajă, la foișorul unde lucrează ca salvamar. Ar fi văzut lumină înăuntru și a crezut că sunt colegii lui acolo, dar când a mers să vadă a dat peste patronul firmei.

„A venit repede la mine și m-a aruncat în camera. Fata aceea a fugit și înăuntru, în cameră, a început scandalul: mi-a luat mâna, mi-a ridicat-o la spate, mi-a sucit-o la spate. Mi-a dat cu pumnu-n cap, m-a amenințat că mă omoară dacă mai vin a doua zi la muncă dimineață”, a spus Andrei Dulban.

Bărbatul ar fi agresat și alți angajați

Ulterior, patronul ar fi distrus camera video din foișor care înregistrase altercația. Salvamarii de la Costinești susțin ca nu este prima dată când patronul lor face scandal și este violent cu ei.  El ar veni de multe ori băut la muncă, iar anul trecut ar fi încercat să îl spânzure pe unul dintre salvamari.

„L-a bătut cu lustra și l-a băgat în dulap”, a povestit un salvamar, iar un altul a spus că „l-a strâns de gât cu un prosop, a vrut sa-l spânzure de bara de umeraș de la un șifonier”.

„Le e frică să mai vină la serviciu cu gândul că vor fi bătuți, că-i omoară.”, a spus Bogdan Ghimboase, șeful salvamarilor Costinești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel