Salonul Auto de la New York, amânat până în august din cauza noului coronavirus
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Salonul Auto Internațional de la New York este cel mai recent eveniment major care nu va mai avea loc din cauza epidemiei de coronavirus.

Salonul Auto Internațional de la New York este cel mai recent eveniment major care nu va mai avea loc din cauza epidemiei de coronavirus, conform The Verge. Show-ul trebuia să înceapă, pentru presă, în zilele de 8 și 9 aprilie, iar publicul ar fi avut acces între 10 și 19 aprilie. Organizatorii au anunțat că evenimentul nu este anulat, ci va avea loc în august.

„Facem acest pas extraordinar pentru a ne proteja participanții, expozanții și toți invitații de coronavirus", a transmis președintele asociației de dealeri care organizează show-ul, Mark Schienberg.

Situația din New York

 (w670)

Știrile privind Salonul Auto au venit după ce guvernatorul de New York, Andrew Cuomo, a transmis că 173 de persoane din statul american sunt infectate cu COVID-19. Numărul probabil că va urca odată cu obținerea unor echipamente de testare aprobate. Din cele 118.000 de cazuri confirmate la nivel mondial, aproape 65.000 s-au recuperat complet, iar 4.200 de persoane au murit.

Este a treia oară când un Salon Auto major a fost anulat, de la începutul epidemiei de coronavirus. China a amânat Salonul Auto de la Beijing, care a fost programat pentru 21 aprilie. După aceea, Salonul Auto de la Geneva, care trebuia să fi început la startul acestei luni, a fost anulat după o decizie a guvernului elvețian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel