Data actualizării:
Data publicării:

Salata SPECTACOLA. Chef Salvo Lo Castro a venit cu mai multe rețete speciale de vară

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Chef Salvo Lo Castro propune, în exclusivitate pentru Spectacola, șase idei de salate delicioase de vară.

Salatele sunt cele mai căutate preparate în sezonul cald, fie de cei care vor să urmeze o dietă, fie de cei care pur și simplu vor să profite de fructele și de legumele delicioase de sezon. Totuși, foarte mulți oameni tind să asocieze acest preparat cu ceva monoton, care trebuie introdus în alimentație, ca fiind o necesitate. Bucătarii chefi combat acest mit, astfel încât salata, preparatul esențial în dieta de vară de altfel, poate fi ceva extrem de delicios, dacă știm să combinăm cum trebuie fructele și legumele de sezon. În ajutorul nostru vine Chef Salvo Lo Castro, care, în exclusivitate pentru Spectacola, propune șase rețete de salate de vară, ce ne vor schimba complet viziunea despre acest preparat simplu.

Salata Spectacola

 

 

Prima salata pe care bucătarul chef o propune este una concepută special pentru Spectacola. Extrem de delicioasă și plină de culoare, Chef Salvo Lo Castro îi îndeamnă pe toți să încerce acest preparat consistent, dar și sănătos vara aceasta.

„Avem nevoie de boabe de edamame, pe care le punem pe lângă farfurie, apoi avem nevoie de castravete tăiat fâșii lungi și subțiri, ca spaghetele, apoi punem puțin porumb, un pic de orez negru, care este integral, mai punem puțin somon tăiat cuburi și un pic de ton proaspăt tăiat cuburi, iar pe mijloc punem două ouă. Condimentăm totul cu sare ulei, piper și am servit salata Spectacola, e spectaculoasă, pentru că are o grămadă de culoare.”, a spus chef Salvo Lo Castro pentru Spectacola.

Dar cheful nu se oprește aici!

Vedeți pe SPECTACOLA.RO și alte rețete delicioase de vară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel