Salată de icre cu ceapă și lămâie. Cum să-ți iasă pufoasă și fără să se taie
Salată de icre
Salata de icre este o rețetă perfectă pentru masa de Revelion. Iată cum să-ți iasă pufoasă, fără să se taie.
Dă icrele prin sită, pentru a se alege pieliţele. Dacă sunt sărate, e bine să le lași puţin în apă, pentru a se desăra. Pune grişul fiert şi răcit într-un castron, apoi adaugă icrele şi amestecă, încet, cu o lingură sau cu un mixer. Pune ulei puţin câte puţin, ca la maioneză.
Pentru a nu se tăia, adaugă din când în când o lingură de apă minerală, care le va face şi mai pufoase. Pune constant câte puţin ulei şi amestecă încontinuu, astfel că la 50 de grame de icre se poate folosi maxim 350 ml de ulei, pentru a nu deveni prea uleioase.
La final adaugă sucul de la o jumătate de lămâie și ceapă răzuită şi stoarsă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
salata icre revelion
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Riscurile la care ne expunem când facem cumpărături de pe Shein și Temu
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați
- Lui Mihai Mărgineanu nu i-a venit să creadă ce a văzut în Vama Veche / foto în articol