Data publicării:

Salariul real al Andreei Marin. Cât câștigă de la TVR 1

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
andreea marin
andreea marin

Chiar dacă se zvonea că Andreea Marin va fi dată afară de la TVR 1 din cauza faptului că emisiunea "Prețuiește viața" ar fi sub limita așteptărilor, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Prezentatoarea TV are un super contract care în rotunjește substanțial veniturile.

De când a divorțat de Ștefan Bănică, viața ei s-a schimbat radical. Și-a întâlnit sufletul pereche, iar pe plan financiar nu se poate plânge de nimic. Vedeta a revenit pe micile excrane în calitate de amfitrioană a emisiunii “Prețuiește viața”, un proiect care prezintă publicului cazuri sociale emoționante.

Pentru rolul său de prezentatoare TV, Andreea Marin câștigă lunar o sumă fabuloasă. Potrivit unor surse din TVR, citate de Wowbiz.ro, prezentatoarea TV câștigă 10.000 de euro pe lună, acesta fiind unul dintre cele mai mari salarii de pe ștatele de plată ale televiziunii publice.

“În momentul în care Andreea și-a negociat contractul, a pus niște condiții! A semnat pe un an, iar cel de al doilea sezon va incepe în februarie! În plus, ratingul este unul foarte bun și toată lumea este mulțumită!”, au spus surse din TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel