Salariile din sănătate. Managerii de spitale chemaţi la Guvern
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Viorica Dăncilă, Legea achiziţiilor publice. Anunț privind ședința de Guvern
Viorica Dăncilă, Legea achiziţiilor publice. Anunț privind ședința de Guvern
Discuţii la Guvern între Viorica Dăncilă şi managerii de spitale pe tema salariilor din sănătate.

Discuţii la Guvern între prim-ministrul Viorica Dăncilă şi mai mulţi manageri de spitale din ţară pe tema salariilor din sistemul de sănătate.

Zeci de manageri de spitale au venit luni, la Palatul Victoria, pentru a se întâlni cu premierul Viorica Dăncilă şi a discuta pe tema salariilor din sistemul de sănătate. La intrarea în sediul Guvernului s-au creat cozi, fiind necesar ca toate persoanele să treacă prin filtrul de securitate. Iniţial, managerii de spitale au avut acces în Palatul Victoria pe o singură intrare, ulterior aceştia fiind direcţionaţi şi către o alta. 

[citeste si]

Se caută soluţii pentru rezolvarea problemelor din sistemul de sănătate

La începutul şedinţei de Guvern de săptămâna trecută, premierul Viorica Dăncilă le-a solicitat miniştrilor Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor ca, până la sfârşitul săptămânii, să identifice "problemele care apar în sistemul de sănătate" pentru a putea fi găsite soluţii. 

"În cadrul acestei şedinţe vreau să rog pe doamna ministru al Sănătăţii, doamna ministru al Muncii, domnul ministru al Finanţelor Publice să identifice, până la sfârşitul acestei săptămâni, problemele care apar în sistemul de sănătate, să găsim soluţii", a declarat Dăncilă. 

Totodată, şefa Executivului le-a cerut celor trei miniştri să aibă, luni, o discuţie cu managerii spitalelor în care sunt probleme, pentru a fi identificate "soluţiile corespunzătoare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel