Sală de spectacole la Centrul Cultural "Dunărea de Jos"
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
La Galați începe să prindă contur noua sală de spectacole  a Centrului  Cultural "Dunărea de Jos", precizează Costel Fotea, președintele PSD al Consiliului Județean.

Este vorba despre o clădire nouă, în care, pe lângă sala de spectacole, vor fi amenajate și spații pentru expoziții, săli de curs, cabine pentru artiștii centrului și un studio de înregistrări.

Constructorul își face treaba și-l felicit pentru asta. Se lucrează intens la interior. Tencuielile sunt gata, partea electrică la fel, iar acum se muncește la montarea tavanelor rezistente la foc, precum și la instalațiile termice și sanitare.

În curând, vom demara și procedurile pentru achiziționarea mobilierului și a echipamentelor necesare (sonorizare, lumini, dotări pentru studioul de înregistrare), astfel încât, cei peste 700 de copii de la Școala de Arte să se bucure de o sală modernă de spectacole.Investiția este realizată cu ajutorul fondurilor europene atrase de către Consiliul Județean Galați, a ținut să precizeze Costel Fotea.

Vezi și: Costel Fotea anunță o decizie referitoare la medicii de la Spitalul din Tecuci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel