Săftoiu: PNL are proceduri mai nedemocratice decât PCR
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fostul deputat Adriana Săftoiu a declarat pentru De Ce News că decizia luată astăzi de filiala județeană Prahova de a o exclude din partid arată că "PNL are proceduri mult mai nedemocratice decât Partidul Comunist", o pondere importantă în scoaterea sa din rândurile liberalilor având-o și relația dânsei cu Crin Antonescu.

"Am aflat decizia lor de la televizor și nu pot decât să constat că PNL are proceduri mult mai nedemocratice decât Partidul Comunist. Acolo te judecau în fața oamenilor muncii și îți ofereau, cel puțin aparent, posibilitatea de a spune ceva împotriva unei asemenea decizii", a spus dna. Săftoiu.

Fostul parlamentar susține că divergențele de opinie dintre ea și președintele PNL, Crin Antonescu, sunt reflectate și de decizia luată astăzi. "Toată relația de doi ani cu Crin Antonescu are o pondere în această hotărâre. Cu dânsul am avut opinii total diferite și din fericire pentru mine și din păcate pentru domnul Crin Antonescu, realitatea îmi dă mie dreptate și nu lui. Mai târziu, realitatea îmi va da și mai multă dreptate mie", spune Adriana Săftoiu.

Întrebată dacă există posibilitatea unei redirecționări către altă formațiune politică, fostul membru al PNL a punctat  că "profesia mea nu e cea de a fi membru de partid și nu am nici vocație de a fi slugă pe lângă vreun membru de partid sau de organizație. De când mi-am dat demisia din Parlament am revenit la meseria mea. Nu asta e profesia mea, să fiu membră de partid. Dacă voi decide  acest lucru va fi doar o opțiune ca cetățean și nimic mai mult".

Delegația Permanentă a filialei PNL Prahova a anunțat, sâmbătă, că Adriana Săftoiu a fost exclusă din rândurile liberalilor din cauza ideilor exprimate la anumite emisiuni tv, idei ce sunt în contrast cu cele ale PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel