Sac cu rechizite și VOTURI, găsit la Biroul Electoral Sector 1. Poliția intervine. Tudorache: E jaf la drumul mare
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 06 oct 2020 / 18:19
WhatsApp
Daniel Tudorache
Un sac cu rechizite și buletine de vot a fost găsit de două persoane care făceau curățenie în Biroul Electoral Sector 1. Poliția a fost chemată la fața locului. 

Un sac în care se aflau rechizite, dar și buletine de vot ale PSD și ALDE au fost găsite într-un birou din Biroul Electoral Sector 1, relatează România TV. 

Descoperirea ar fi fost făcută de către două femei care făceau curățenie în Biroul Electoral Sector 1. Poliția a fost alertată și chemată la fața locului pentru a face cercetări. 

”M-a sunat reprezentantul PSD și mi-a comunicat acest lucru. Poliția va face verificări. Mă lasă fără cuvinte tot ce se întâmplă la BES 1. Nu mai am cuvinte, nu mai pot să comentez. Nimeni nu a pus mâna pe buletinele de vot. Femeile au intrat au văzut și au așteptat poliția că altfel o să spună cineva că s-au pus voturile alea acolo. Nu. Sunt și camere acolo de luat vederi. Bănuiesc că o să vedem imagini când poliția va ridica imaginile de pe acea cameră. Nici nu vreau să mă gândesc. Nici nu mă gândesc ce s-ar găsi în fiecare sac dacă s-ar renumăra voturile. Din cauza asta nu vor să renumere pentru că e jale ce e acolo. Jaf la drumul mare”, a declarat Daniel Tudorache la România TV. 

G Ad:
WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro