Urmărește emisiunea live
Sabina Iosub - Tănase Stamule, replici, la Antena 3, din cauza lui Rafila
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
A existat un schimb de replici între Tănase Stamule și Sabina Iosub, marți după-amiază, la Antena 3. 

„În primul rând, e corect să-l prezentați pe domnul Rafila ca numărul 1 pe lista PSD la București, candidat în primul rând, și după aceea este expert al OMS”, i-a spus Tănase Stamule Sabinei Iosub.

„Ziceți că asta îl recomandă, aceasta ar fi ordinea de precădere?”, a intervenit Sabina Iosub.

„Aveți obligația să spuneți că sunt candidați ai unui partid”, a zis Stamule.

„Ceea ce am și făcut, domnule Stamule, dar în regulă”, a spus Sabina Iosub, întrebându-l ulterior dacă „va fi sau nu lockdown?

„Păi... desigur că nu va fi niciun lockdown. Avem o metodologie de carantinare acolo unde este cazul”, a răspuns Tănase Stamule. „Am înțeles, bucată cu bucată”, a fost remarca Sabinei Iosub. „Vrem să menținem cât mai mult din economie deschisă”, a subliniat Tănase Stamule. 

„Și directorul de la Colentina, ieri, a fost prezentat ca medic, nu ca și candidat locul 1 la Argeș la PSD”, a zis, ulterior, Tănase Stamule.

„Mă scuzați, dar cred că nu ne înțelegem asupra unui lucru, domnule Stamule. Mi se pare normal, atunci când vorbim într-adevăr despre un candidat, să explicăm totuși că este vorba și despre un specialist. Până mai ieri, până să fie candidat pe lista altui partid, era un specialist pe care vă bazați. Dar se pare că între timp... (n.r. Stamule continua să vorbească peste Sabina Iosub) Sigur, continuați să vorbiți, nu vă deranjăm, vorbiți liniștit. Când terminați, să ne anunțați și pe noi”, a spus Sabina Iosub. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel