Să supraviețuim sau să spunem nu?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Sărbătorile de iarnă încheie un an care a fost pentru mulți dificil. Mulți dintre noi și-au propus doar să supraviețuiască. Aceeași dorință rămâne și pentru anul viitor – să supraviețuim. Diferența dintre 2011 și 2012 este că la anul și de noi depinde să schimbăm ceva în viața noastră.

Cine s-a săturat de hoție la scară generalizată, poate să spună nu.

Cine s-a săturat să fie mereu generație de sacrificiu, poate acum să spună nu.

Cine nu mai vrea să trăiască într-o țară în care în spatele fiecărui roman stă un securist, în care fiecare telefon este ascultat, monitorizat, în care a început să-ți fie frică să vorbești, poate acum să spună nu.

Cine nu mai vrea ca miliarde de euro din banii acestei țări să ajungă în anumite buzunare private, în viloaie și poșete, în limuzine și vacanțe, în conturi din străinătate, poate acum să spună nu.

Cine vrea să fie respectat, să trăiască într-o țară normală, civilizată, în care bătrânii, bolnavii, copiii cu dizabilități, profesorii, elevii nu sunt abandonați, poate să spună nu.

În mesajul său din acest an, Majestatea Sa Regele Mihai spune că “Nu avem nicio şansă de a aşterne un drum solid generaţiilor viitoare dacă vom lăsa mereu pe ceilalţi să rezolve ceea ce este răspunderea noastră”.

Nu uitați, de fiecare dintre noi depinde să ne fie mai bine. Sărbători fericite!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel