Data actualizării:
Data publicării:

Să nu mai râdem de oamenii care se calcă în picioare să prindă reduceri la supermarket. Tinerii au „rupt porțile“ la Untold / video viral

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură foto TikTok
Foto: Captură foto TikTok
Un videoclip de la Festivalul Untold s-a viralizat în mediul online.

În ultimii ani, atunci când anumite lanțuri de magazine au oferit reduceri substanțiale la unele produse, au existat cozi interminabile de oameni care s-au înghesuit pentru a fi primii care intră în magazin să cumpere respectivele lucruri. 

Au existat chiar cazuri în care oamenii s-au călcat în picioare, după ce au așteptat ore bune, chiar din timpul nopții, pentru deschiderea magazinului în cauză. 

Bineînțeles că de fiecare dată s-a luat în derâdere caracterul de „turmă“ al celor care, poate din neajunsuri, poate din lipsă de educație, au ales acest comportament doar pentru a cumpăra un produs cu câteva sute de lei mai ieftin decât valoarea reală.

CITEȘTE ȘI       -      Delir la Untold, pe versuri obscene și discriminatorii. Gheboasă, derapaj grav / Expert antirog: Aceștia sunt idolii copiilor noștri / video

Ce s-a întâmplat la Untold în 2023?

 

Anul acesta, pe pagina de TikTok a Festivalului Untold, a fost postat un clip de la deschiderea porților pe stadion, care s-a viralizat rapid atât pe respectiva platformă, cât și pe Facebook.

În momentul în care porțile stadionului sunt deschise, tinerii aleargă către scenă, întocmai ca cei care vor să prindă o reducere la supermarket. Nu este clar, însă, pentru ce se grăbesc acei tineri... .

Imaginile de mai jos demonstrează faptul că nu lipsa de educație sau neajunsurile sunt cauzele pentru comportamentul de „turmă“ al omului, ci e vorba mai mult de stimularea emoțională atât prin „pâine“, cât și prin „circ“.

CITEȘTE ȘI       -      Alina Gorghiu, la Untold cu spaima drogurilor - Foto

@untold.festival Welcome home, UNTOLDERS!! ???? #roadtofestivals #untoldfestival ♬ original sound - Untold Festival

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel