"Să nu mai miorlăie pe la tv". Anamaria Prodan, despre Reghecampf: L-am iertat toți și ne rugăm pentru el
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Anamaria Prodan pare că a făcut pace cu Laurențiu Reghecamf, din declarațiile sale, însă nu scapă ocazia să-l și atace în același timp.

"L-am iertat toți și ne rugăm pentru el"

 

"Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni. Nu ne vom uita înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!.

Vezi și: Anamaria Prodan, replică pentru Laurenţiu Reghecampf despre episodul cu Dan Alexa: Pumnul ăla trebuia să ţi-l dau ţie

Reghecampf, despre reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan, din vară: Nu ai cum să faci așa, fără să mă întrebi!

"Să nu mai miorlăie pe la tv"

”L-am iubit enorm! El așteaptă un copil… E fericit, îi urăm mai multă fericire! Să își vadă de-ale lui și să nu mai miorlăie pe la tv, căci atunci când apar dovezile și presa le preia de la dosar nu va putea să mai iasă pe stadion că-l vor huidui toți", spunea Anamria Prodan, zilele trecute, pentru fanatik.ro.

"Sunt liniștită, sunt fericită, în sfârșit sunt alături de oameni de teapa mea, fără probleme, fără scandaluri, fără prostituție, fără alcool și alte nenorociri. (…) Sunt fericită pentru că am alături de mine oameni care știu cum să se comporte cu o femeie, care știu cum să protejeze o femeie care au respect față de familie, de copii și de ei. Nu pot să spun dacă sunt îndrăgostită, nu se pune acum problema de o relație… Sunt încă măritată. Sunt curtată, și încă cum. E normal, arăt perfect, sunt deșteaptă și niciuna nu-i ca mine", mai spunea ea.

Vezi și: Suma imensă pe care o plătește Laurențiu Reghecampf pentru școala fiului său

Anamaria Prodan cere ordin de restricție împotriva lui Reghecampf: Primesc ameninţări, că ne omoară în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel