"Să atragem spre lectură, carte, arte, chitară, vioară, pian!”. Silvan Stâncel, despre noul album
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Silvan Stâncel, artist și manager al Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba, a vorbit, duminică, 20 noiembrie, în cadrul emisiunii De Ce Citim, despre motivațiile care au stat la baza noului album al formației Silvan Stâncel Trio - „Dacă inimile toate…” pe versurile scriitorului Matei Vișniec.

"Am analizat mult ceea ce se întâmplă cu aceste piese, ce reprezintă aceste piese. În definitiv sunt mai multe ținte, mai multe repere. În mine există mai multe motivații. Eu mi-am dorit să aducem împreună pe piața muzicală românească o ofertă culturală valoroasă. Și, din punctul nostru de vedere, este cât se poate de valoroasă” a destăinuit Silvan Stâncel.

"Să atragem spre lectură, carte, arte, chitară, vioară, pian”

"Avem pe maestrul Matei Vișniec, pe Dan Liviu Cernat, un violonist excepțional, absolvent de academie de muzică în Londra, este și dirijorul orchestrei județului Alba, avem un Cristian Alexeevici - clape, care și el este absolvent al Academiei Regale de Muzică din Londra, este un aranjor excepțional și avem și un Silvan Stâncel, care a asamblat aceste lucruri profitând sau valorificând și experiențele mele de manager cultural și le aduc în fața dumneavoastră, în fața publicului. Îmi doresc ca acest album să atragă înspre lectură, în definitiv; înspre carte, arte, chitară, înspre vioară, pian, pentru că merită” a conchis artistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel