Urmărește emisiunea live
S-au pus tunurile pe Ungureanu, la audierea lui Costache
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Emanuel Ungureanu a fost una dintre țintele celor prezenți la audierea lui Victor Costache, în Comisia de Sănătate.

"Se plânge lumea că aş fi vânător de doctori. Plânge lumea pe stradă, este o dramă naţională. Însă există şi plângeri justificate din partea medicilor pe care eu îi apăr, care mi-au sprijinit copiii cu boală cronică, de care mă ocup de 18 ani, nu ca brancardier, ci ca asistent social clinician. Am strâns un milion de euro pentru ei. Domnule ministru, în numele acestor bolnavi, vă rog să iniţiaţi o lege a malpraxisului care să îi apere pe medicii cinstiţi. Pe când o lege a malpraxisului?

O altă întrebare. Cum s-a putut să vină din partea domnului Nelu Tătaru, secretar de stat, un aviz negativ pentru complexul de măsuri propuse de mine în Parlament, pe zona tutunului, cu un punct de vedere din iulie 2019, care vine din guvernarea PSD? Cum este posibil ca la mesele noastre, în Parlament, să stea industria tutunului şi să dicteze ce facem sau nu pentru sănătatea copiilor noştri? Cum este posibil să vină de la Ministerul Sănătăţii un punct de vedere dictat de industria tutunului?", a spus Emanuel Ungureanu.

Vezi și: Glume despre FUMATUL în Parlament, la audierea lui Costache

Reacția sentorilor

"Ne cerem scuze! Noi, senatorii, ne vom retrage şi vom reveni la exprimarea votului, că începe plenul, dar aveţi grijă că încet, încet se apropie şi spre dvs. intervenţia domnului Ungureanu", a spus unul dintre senatorii prezenţi la audiere.

"Domnule ministru, înainte să îi răspundeţi domnului deputat Ungureanu, îmi fac datoria, că era o întrebare din public adresată acestuia: după domnul profesor Beuran, cine urmează?", a spus Laszlo Attila.

Vezi și: Costache, despre Beuran: Să lămurim o dată pentru totdeauna!

"Haideţi să îi răspund, totuşi, domnului Laszlo Attila...", a spus Emanuel Ungureanu, însă unul dintre sentaori a intervenit în discuție.

"Domnule Ungureanu, credeţi-mă că vă cunosc mai bine decât credeţi dvs., în calitate de fost angajat al primăriei unde am fost eu viceprimar", a spus senatorul.

"Şi eu vă cunosc cu tot cu bubele negre", i-a răspuns Ungureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel