România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 25 mai, 11:49
S-au îmbolnăvit de COVID-19 după ce au mers la restaurant
Mai multe persoane s-au îmbolnăvit de COVID-19 după ce au mers la restaurant. 

Şapte persoane au fost testate iniţial pozitiv pentru noul coronavirus după ce au mers la începutul acestei luni la restaurantul 'Alte Scheune' din Moormerland, un oraş din districtul Leer, în landul Saxonia Inferioară, Germania.

Numărul acestora a crescut la 14 până duminică, în timp ce alte patru cazuri de persoane care au contractat virusul au fost de atunci raportate. În total, 118 persoane au fost plasate în carantină. Autorităţile din districtul Leer au declarat că este posibil ca aceste patru cazuri să fi survenit ca urmare a unor vizite la restaurant.

Şi proprietarul s-a infectat. Acesta a afirmat că este posibil ca persoanele să fi luat boala în ziua redeschiderii, pe 15 mai. În seara respectivă, proprietarul a invitat în jur de 40 de persoane - inclusiv reprezentanţi ai companiilor care l-au sprijinit pe perioada crizei.

Focarul de coronavirus este primul izbucnit într-un restaurant după ce autorităţile au permis redeschiderea în etape a localurilor în cele 16 landuri germane, începând cu 9 mai, scrie Agerpres. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro