S-au făcut primii pași pentru construirea noii arene din Șefan cel Mare. Bode: Punem piatra de temelie pentru un proiect major
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
Ministrul Lucian Bode a anunțat miercuri că s-au făcut primii pași în procesul de modernizare al facilităților sportive din Ștefan cel Mare, deținute de clubul Dinamo București.

„Deschidem un nou capitol al modernizării Clubului Sportiv Dinamo!

I-am înmânat astăzi, oficial, d-lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, documentația prin care se inițiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Arenei multifuncționale a Clubului Sportiv Dinamo.

Punem astfel piatra de temelie pentru un proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo. Performanța se face cu investiții, iar sportul românesc are nevoie de investiții consistente. Continuăm să scriem istorie împreună pentru Clubul Dinamo!

Sportul este un ambasador al țării noastre în străinătate, iar România merită să aibă cea mai bună reprezentare peste hotare!

Clubul Dinamo rămâne un reper pentru lumea sportului românesc, un model de profesionalism și performanță care inspiră tinerele generații de sportivi și consolidează tradiția sportivă.

Ne mândrim cu sportivii noștri și le doresc să păstreze cât mai sus ștacheta performanței. La mulți ani, generoși în rezultate și în competiții câștigate!”, a fost anunțul ministrului de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel