S-au certat ca la ușa cortului. Christian Ciocan și jurnalistul Dan Bucura, replici acide după afirmația despre ”morții din sicrie”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Christian Ciocan FOTO AGERPRES
Christian Ciocan FOTO AGERPRES
Liderii Federaţiei Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România, Christian Ciocan, s-a certat, în emisie directă, cu jurnalistul Dan Bucura.

Christian Ciocan a avut un schimb de replici acide cu jurnalistul Dan Bucura, într-o emisiune de la Realitatea Plus. Jurnalistul i-a cerut explicații lui Ciocan despre acțiunile polițiștilor de la înmormântarea lui Emi Pian, iar acesta a răbufnit. "Poliția nu se ocupă de morții din sicrie", a zis Christian Ciocan. "Sunteți ridicol", a reacționat jurnalistul. 

Redăm integral dialogul celor doi:

Prezentator: Care lege s-a respectat domnule? Care lege? Este lege că nu ai voie să ții mortul acasă. Eu, dacă țin mortul acasă, vii și mi-l iei de acolo și mi-l duci forțat la capelă.

Christian Ciocan: Da, dar nu poliția, poliția nu se ocupă de parastase. Nu se ocupă de morții din sicrie, domnule.

Dan Bucura: Da` cine trebuia să se ocupe?

Christian Ciocan: Eu nu sunt aici să vă consiliez domnule și  să vă ofer informații în sensul ăsta. 

Dan Bucura: Spuneți niște lucruri, dar nu le spuneți până la capăt. Eu cred că poliția.

Christian Ciocan: Domnule Dan, nu mai continuați că ne vede lumea și vor înțelege că dumneavoastră chiar nu știți, nu că faceți o glumă. 

Dan Bucura: Domnule Ciocan, sunteți ridicol, gata. V-am lăsat cu circul ăsta, dar ați sărit calul. Știți cum e cu prosteala asta că nu suntem chiar așa toți, cum e ăla pe care îl lăudați mai devreme domnul Oprea și alții la care vă închinați.  Mizeriile astea să le faceți în altă parte. Pe mine mă lăsați. Aveți bunul simț să răspundeți la întrebări sau duceți-vă la ăia care vă țin garda în mână. V-am pus o întrebare jurnalistică, răspundeți. Cum de au ajuns 300 de oameni într-o incintă? Cine trebuia să îi ia de acolo? Salvarea? Poliția? Papa de la Roma? Cine?

Christian Ciocan: Eu nu voi răspunde la întrebări pentru că aveți dumneavoastră curiozitate. Poliția nu se ocupă de morții din sicrie aflați pe mese înainte de înmormântare. Noi ne ocupăm de ordinea și liniștea publică, lucru care s-a întâmplat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel