Data actualizării:
Data publicării:

S-au călcat în picioare în Vaslui pentru cărți! ”Dacă era la Timișoara sau Cluj, toată presa vuia. La Vaslui, se știe, e doar cu viol și crimă”

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Românii s-au înghesuit să pună mâna pe cărțile preferate, la deschiderea unei librării în Vaslui.

"Iar s-au omorât la Vaslui.... s-au călcat în picioare după...
----
Știm: la Vaslui e crimă, viol și alcool. Presa ne-a educat.

Ca om care am stat o toamnă acolo, acum doi ani, special pentru a vedea ”crima de la Vaslui” cu ochii mei, pot spune că m-am îndrăgostit de oraș și de oamenii de acolo - au niște școli bune rău. Copoul din Vaslui bate tot la aranjament. 

Vaslui este zona unică în România (se mai întâmplă și pe alte meleaguri, dar nu la scara asta) în care până și cea mai săracă bătrână nu m-a lăsat să plec fără să-mi dea un măr sau o nucă. Iar fenomenul ”Piața Secu” îl consider printre cele mai spectaculoase și faine fenomene urbane din România - orașe importante precum Cluj, Timișoara sau Iași nici nu au visat. Vorbesc pe verificate, nu din ce am auzit: am stat peste tot cu lunile.

Dacă era la Timișoara și Cluj coadă la carte: pfuoai - toată presa vuia de ”modelul de civilizație”. Dar cum ”coada la carte” e la Vaslui - cine să preia știrea? La Vaslui ca și la Alexandria - se știe - e doar cu viol și crimă. Dacă era coadă la alcool - prelua toată presa. Așa: carte la Vaslui? Nu vinde...", a scris Vasile Ernu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel