S-a lansat Partidul Mișcarea Populară. Care a fost mesajul lui Tomac
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Fundația Mișcarea Populară a fost înregistrată, marți, ca partid politic- Partidul Mișcarea Populară. Așa cum a spus Elena Udrea, luni, Eugen Tomac, fost secretar de stat în guvernele Boc și Ungureanu, este liderul formațiunii până la primul Congres. 

Eugen Tomac a declarat, la lansarea oficială: "Partidul nostru este unul de dreapta, care are ca obiectiv să recâștige încrederea oamenilor din această țară. Suntem și rămânem partenerii președintelui României. Susținem reformele pe care șeful statului român le-a demarat. Credem că este foarte important ca țara noastră să fie respectată și apreciată de partenerii noștri", scrie pesurse.ro.

Partidul Mişcarea Populară (PMP) are 15 obiective principale în plan politic, economic, social și administrativ, potrivit liderilor săi.

Luni, Fundația „Mişcarea Populară” a desemnat următorii coordonatori ai filialelor din București: Sector 1 – Cătălin Mălăia, Sector 2 – Marius Ionescu-Mălăncuş, Sector 3 – Valeriu Davidescu, Sector 4 – Mihaela Forgaciu, Sector 5 – Irinel Lubene, Sector 6 – Dorin Constantin Ursu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel