Data publicării:

S-a întâmplat astăzi - 6 martie. Turkish Super League a fost suspendat după ce suporterii au aruncat cu obiecte pe teren

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Proiectul „Super League”, dezvăluit pe surse de The Times
Proiectul „Super League”, dezvăluit pe surse de The Times
Iată câteva dintre evenimentele majore care au avut loc pe 6 martie.

1900 - Gottlieb Daimler, inginerul german care a îmbunătățit motorul cu ardere internă și a construit prima motocicletă, a murit.

1902 - Real Madrid C.F. a fost fondat.

1930 - Alimentele congelate preambalate produse de compania înființată de Clarence Birdseye au fost puse în vânzare pentru prima dată în Springfield, Massachusetts.

1957 - Ghana a devenit independentă față de Marea Britanie.

1973 - Pearl Buck, autoarea americană a romanului "Pământul bun" și laureată a Premiului Nobel pentru Literatură în 1938, a murit.

1987 - Feribotul cu încărcare și descărcare Herald of Free Enterprise s-a răsturnat în drumul său din portul Zeebrugge din Belgia, provocând moartea a 193 de oameni.

1999 - Ultimul lider de gherilă Khmer Rouge încă în libertate, Ta Mok, a fost arestat în apropiere de granița dintre nordul Cambodgiei și Thailanda.

2009 - Fostul vicepreședinte al Zambiei, Christon Tembo, care a condus o revoltă în cabinet împotriva fostului președinte Frederick Chiluba în 2001, a murit.

2009 - Soția prim-ministrului Zimbabwe, Morgan Tsvangirai, Susan Tsvangirai, a fost ucisă într-un accident de mașină în care el a fost rănit.

2010 - Meciul de fotbal din Turkish Super League a fost suspendat când suporterii au aruncat obiecte pe teren.

2015 - Crossrail anunță descoperirea a mii de schelete în Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel