S-a găsit telefonul care a declanșat bomba din cazul Ioan Crişan
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 06 iul 2021, 07:10
WhatsApp
Sursă foto: Captură Antena 3, arhivă
Sursă foto: Captură Antena 3, arhivă
Surse din ancheta asasinării omului de afaceri Ioan Crişan afirmă că s-a găsit telefonul cu care a fost acţionată bomba din maşina acestuia. 

Conform aradon.ro, ar fi vorba despre un telefon Alcatel, mult mai nou decât se credea iniţial. Iniţial, s-a crezut că ar fi fost folosit un telefon mobil de producţie veche, un telefon care nu avea GPS şi nici nu era conectat la internet. Toate acestea, pentru a lăsa cât mai puţine urme. Totuşi, sursa citată spune că telefonul nu ar fi fost atât de vechi. Şi a fost trasă această concluzie din cauza faptului că a fost identificat un slot de card de memorie care putea fi inserat în acest mobil. Drept urmare, modelul telefonului este mult mai nou decât s-a crezut iniţial.

Maşina, adusă pentru expertiză la Bucureşti 

Mașina în care omul de afaceri Ioan Crișan a murit a fost adusă în București, transmite Realitatea Plus. Specialiștii din Capitală vor face o nouă expertiză a mașinii în laboratorul Institutului de Criminalistică. Până la acest moment oamenii legii nu au găsit nici măcar un suspect în acest caz. Până acum, au fost cooptați și experți din străinătate care colaborează ca autoritățile române în elucidarea acestui caz. Toate forțele din Ministerul de Interne sunt implicate. Inclusiv șeful Poliției Române s-a deplasat, marți, la Arad.

Oamenii legii cred că cel care ar fi pus la cale atacul în care și-a pierdut viața omul de afaceri Ioan Crișan se afla la locul incidentului având în vedere că bomba trebuia declanșată la un moment dat. Sunt mai mute ipoteze, dar niciuna suficient de clară. Între timp, ieri a avut loc înmormântarea lui Ioan Crișan, după ce trupul neînsuflețit al acestuia a fost ridicat de la Institutul Național de Medicină Legală (INML), în cursul zilei de marți, 8 iunie.

Reamintim că afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase. Părea o zi  obișnuită de sâmbătă, iar omul, cu puțin timp înainte să moară, și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad. Nu se știe nici până în prezent cine este asasinul sau asasinii. Cert este că în mașina afaceristului au fost găsite două probe de ADN. Una dintre ele îi aparține lui Ioan Crișan, iar cealaltă nu apare în baza de date din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?