S-a deschis Terra Park din Bucureşti. Cum s-au ciocnit Elena Udrea, Nadia Comăneci, Cristian Poteraş şi Richard M Daley - GALERIE FOTO + VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Astăzi s-a deschis primul parc de distractii din Bucureşti, Terra Park, aflat pe Bulevardul Timişoara din Sectorul 6. La eveniment au participat Elena Udrea, Nadica Comăneci, Cristian Poteraş, Richard M. Daley, Gheorghe Hagi şi Ilie Năstase.

Deschiderea a început la ora 10.30 şi au participat doar cei cu invitaţii, accesul publicului fiind posibil de la ora 13.30.

Prima privelişte pe care o ai atunci când intri este parcarea şi o clădire viu colorată pe care scrie Terra Park. Accesul în zona distractivă se face la capătul acestei clădiri, folosind cardul special.

Văzut de jos, Terra Park arată altfel. Nu îţi trebuie o zi să îl vizitezi pe tot, dar odată ce ai intrat nu mai ieşi decât după două ore. Asta pentru că în cei 30.000 de metri pătraţi au fost introduse 30 de ride-uri, 17 de exterior şi 13 de interior.

Dacă îţi place nivelul ridicat de andrenalină, nu ai decât 4 opţiuni: Disko, Tower Z Force, Kamikaze şi Boomerang

Pentru cei mici există atracţii atât în exterior cât şi în interior, de la trenuleţe, căluţi până la maşinuţe care se ciocnesc. Înăuntru poţi lua masa în timp ce copilul tău se joacă.

Elena Udrea, Nadia Comăneci, Cristian Poteraş şi Richard M Daley s-au ciocnit cu maşinuţele.

După tăierea panglicii a urmat turul parcului de distracţie, iar prima a fost la maşinuţele cu care te ciocneşti. Cei patru şi-au ales fiecare câte una şi s-au pus pe condus, capitol la care fostul primar al oraşului Chicago a dovedit că este cel mai bun. La sfârşit a parcat perfect maşinuţa, spre deosebire de Elena Udrea care a rămas undeva în mijlocul pistei.

Probabil, plimbarea cu maşinuţele a fost programată înainte. Nu şi cursa în Boomerang. La insistenţele Nadiei Comăneci, Elena Udrea a acceptat să se urce într-una din atracţiile palpitante, deşi mimica feţei îi dadea de gol teama. A avut noroc pentru că maşinăria a refuzat să mai funcţioneze. După câteva încercări, cele două au renunţat la idee şi s-au îndreptat spre Tower Z Force.

Elena Udrea a vrut să încerce una din atracţiile Terra Park, dar aceasta nu a funcţionat – VIDEO

De data aceasta ministrul Turismului a refuzat să se urce, dând vina pe "fusta specială". "În ăsta nu mă urc, că am o fustă mai specială", a spus ea. Oare îi era prea frică?

Nadia Comăneci a încercat senzaţii tari la deschiderea Terra Park – VIDEO

Nadia Comăneci însă nu a stat pe gânduri şi a vrut să vadă cum este să te ridici la 54 de metri şi să cazi în gol de acolo.

O parte din Terra Park s-a deschis

Evenimentul a fost făcut ca la carte, exact cum ar trebui să fie o deschidere a unui parc de distracţii complet. Doar că Terra Park nu este complet gata. Mai sunt câteva spaţii de amenajat, plus alte două atracţii : Roller Coaster şi Hydrolift

VEZI AICI MAI MULTE POZE DE LA DESCHIDEREA TERRA PARK

Citeşte şi:

Ce se află dincolo de 25 de milioane de euro. Sărăcia din spatele Terra Park Bucureşti

Fostul primar din Chicago vine la deschiderea Terra Park București

Fosta fabrică de diamante a lui Ceaușescu, transformată în Parc de distracţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel