Update. Circulație feroviară oprită. S-a aruncat în fața trenului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Cale ferata
Cale ferata
Un eveniment tragic a avut loc în această seară, în zona Haltei Pajura, între stațiile CFR București Nord și București Băneasa. 

UPDATE

La ora 23.00 a fost reluată circulația feroviară între Băneasa și București Nord. Trenul IR 1684 va gara în București Nord cu o întârziere de 130 de minute, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Știrea inițială

Dispeceratul CFR a fost anunțat în jurul orei 20.20, de către mecanicul trenului Inter Regio 1587, că în zona Haltei Pajura a lovit o persoană care se angajase în traversarea căii ferate. Accidentul s-a înregistrat între statiile Bucuresti Nord şi București Băneasa. 

La fața locului au ajuns polițiștii care au împrejmuit zona. Este așteptat procurorul criminalist și echipa de cercetare a Poliției. 

Până la finalizarea procedurilor specifice pentru astfel de evenimente, trenurile care tranzitează această zona vor fi oprite temporar în stațiile de pe traseu.

"La această oră, trenul IR 1684, cu stație finală Gara de Nord, este oprit în Gara Băneasa. Își va relua circulația, după ce Poliția finalizează cercetarea la fața locului", a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.


Surse judiciare afirmă că victima este un bărbat.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel