S-a ales arbitrul la partida tricolorilor. Istvan Kovacs va primi un nou meci la EURO 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Istvan Kovacs/ Agerpres
Istvan Kovacs/ Agerpres
 Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat pentru a doua oară la Euro-2024, urmând să arbitreze partida dintre Cehia și Turcia, programată miercuri, de la ora 22.00, în ultima etapă a grupei F. 

Kovacs va fi asistat de conaționalii săi, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, în timp ce rezerva va fi norvegianul Espen Eskås.

Primul meci arbitrat de Istvan Kovacs la această ediție a Campionatului European a fost întâlnirea dintre Serbia și Slovenia, încheiată la egalitate, 1-1, în grupa C. Performanța sa de până acum a fost apreciată de UEFA, care l-a desemnat pentru o nouă partidă importantă în cadrul competiției.

Daniel Siebert, desemnat să arbitreze meciul decisiv al României

Pentru meciul decisiv al naționalei României împotriva Slovaciei, UEFA l-a delegat pe arbitrul german Daniel Siebert. Partida, care va decide calificarea tricolorilor în optimile Euro-2024, se va disputa miercuri, de la ora 19:00, la Frankfurt.

Daniel Siebert, în vârstă de 40 de ani, va arbitra pentru prima dată un meci al naționalei României. El va fi ajutat de asistenții Jan Seidel și Rafael Foltyn, precum și de al patrulea oficial Felix Zwayer, toți din Germania. În camera VAR se vor afla Bastian Dankert, Christian Dingert (ambii din Germania) și Massimiliano Irrati din Italia, aceștia din urmă fiind asistenți VAR.

Slovacia – România: Un meci cu miză mare

Partida dintre Slovacia și România are o importanță deosebită, fiind decisivă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Euro-2024. Meciul se va desfășura miercuri, de la ora 19:00, la Frankfurt, iar tensiunea este maximă, având în vedere miza uriașă.

La VAR pentru acest meci se vor afla polonezii Tomasz Kwiatkowski și Bartosz Frankowski, alături de olandezul Pol van Boekel, asigurând astfel o supraveghere atentă și imparțială a deciziilor arbitrare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel