S-A AFLAT! Sindicatul Europol: Ce s-a întâmplat, de fapt, înainte ca tânărul să fie imobilizat în metrou
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 13 iul 2020, 15:41
WhatsApp
Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, a explicat în direct ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele imaginilor cu tânărul imobilizat în metrou pentru că nu purta masca de protecție corespunzător. 

Cosmin Andreica, președintele sindicatului Europol, a declarat că masca de protecție nu-i acoperea nici gura, nici nasul. După ce i s-au făcut observații, tânărul, susține Andreica, a adresat cuvinte dure patrulei și a fugit în trenul de metrou. Acolo a fost imobilizat. 

„Am avut o patrulă mixtă la metrou care a observat un tânăr ce nu purta corespunzător masca de protecție. Nu-i acoperea gura și nasul. I s-a atras atenția cu privire la obligativitatea purtării, a existat un schimb de replici între patrulă și tânăr. Acesta le-a adresat înjurii. După care a luat-o la fugă și undeva în garnitura unui metrou a fost imobilizat. Am asistat cu toții la acel circ ieftin”, a declarat Cosmin Andreica la Antena 3. 

Privind declarația tânărului, Cosmin Andreica a precizat că „nu-l interesa amenda, ci să atragă atenția asupra faptului că nu există Covid și că nu intenționează să respecte aceste reguli pentru un virus inexistent. 

„Nu s-a pus problema audierii tânărului pentru că nu a fost concret niciun fel de infracțiune față de el. A fost sancționat contravențional de patrula mobilă de jandarmi. Mă îndoiesc că s-a speriat. Inițial, colegii mei i-au atras atenție într-un mod amiabil, ca să zic așa”, a mai spus președintele sindicatului Europol.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro